Vapaaehtoinen aikasi

Katso nämä 9 voittoa tavoittelematonta organisaatiota ja tarjoavat erinomaisia ​​vapaaehtoistyömahdollisuuksia, jotka eivät vaadi aikaisempaa kokemusta:

1. Eläinsuojelupaikat

Paikalliset eläinsuojat tarvitsevat melkein aina vapaaehtoisia. Paranna toimistotaitosi vastaamalla sähköposteihin, kenttäpuhelut ja tarjoamalla yleistä hallinnollista apua. Kokeile luoda yhteyksiä henkilöstön keskuuteen tai tarjota koiran ulkoilupalveluja mahdollisille tuleville lemmikkien omistajille.

 

2. Kansallispuistot

Vapaaehtoistyö kansallispuistossa tarkoittaa muutakin kuin roskien siivoamista. Jos olet historiaharrastaja tai luonnontieteilijä, voit tutkia mahdollisuuksia työskennellä kiehtovissa historiallisissa paikoissa, joita ylläpitää kansallispuistopalvelu.

3. Ruokavälineet

Ruokavälineet ja keittokeittiöt voivat aina käyttää auttavaa kättä järjestämällä paikallisen ruoka-ajon, keräämällä rahaa tai jakamalla vain lämpimiä aterioita apua tarvitseville.

 

4. Ihmiskunnan elinympäristö

Habitat for Humanity tarjoaa erilaisia ​​paikallisesti kohdistettuja vapaaehtoistyömahdollisuuksia. Jos sinulla on – tai haluat kehittää – kokemusta kodin korjaamisesta ja rakennuksen kunnossapidosta, tutustu sen Harja ystävällisyyteen -kampanjaan tai Women Build -ohjelmaan, joka on erityisesti suunniteltu auttamaan naisia ​​oppimaan rakentamistaitoja.

5. Paikalliset kirjastot

Kirjastot tarvitsevat yleensä apua hyllyjen järjestämisessä ja asiakassuhdeiden auttamisessa. Voit myös olla apua julkisten tapahtumien, kuten kirjailijoiden allekirjoittamisen ja kirjamessujen järjestämisessä ja järjestämisessä. Kysy paikalliselta kirjastolta, voitko auttaa laatimaan esitteitä tai copyedit-mainoksia, ja laita tämä kokemus jatkamisellesi.

6. Taidemuseot

Jos olet taiteellisesti taipuvainen, museossa työskenteleminen voi olla korvaamaton kokemus. Voit ympäröidä itsesi ajattomilla taideteoksilla, imeä tietoa ja hankkia hallintotaitoja samanaikaisesti.

7. Poliittiset kampanjat

Jos olet intohimoinen politiikkaan, harkitse lainaamasi tukea paikalliselle ehdokkaalle, josta tunnet olosi hyväksi. Kukaan poliitikko ei tule vaaleihin ilman vapaaehtoisia, jotka hoitavat puhelimia, jakavat lentolehtisiä, keräävät rahaa ja vastaavat sähköposteihin. Poliittinen aktiivisuus on demokratian kulmakivi.

8. Vanhainkodit

Eläkeläiset rakastavat jännittävää uutta luentoa käymiseen tai luokkaan opettamiseen heille jotain hauskaa ja mielenkiintoista, joten ole luova ja kehitä taitosi osoittava ohjelma. Otatko julkinen puhuminen hyvä vai haluatko paremmin? Pyydä lukemaan joitain kuuluisia historiallisia puheita tai säätele runouden lukemista. Jos pärjäät tietokoneiden kanssa, lainaa palveluitasi ja opeta vanhuksille suorittamaan tietokoneen perustehtävät. He haluavat oppia, mutta kukaan ei ole koskaan käyttänyt aikaa antaa heille asianmukaiset ohjeet.

9. Punainen Risti

 

Punainen Risti tarjoaa laajan luettelon tehtävistä, jotka voivat auttaa apua tarvitsevia ja vahvistaa ansioluettelosi samanaikaisesti. Jos et halua antaa verta, miksi ei tervehdytä ja auttaa asiakkaita, jotka haluavat sitä tehdä? Taitosi voivat tehdä sinusta sopivan apurahojen kirjoittamiseen, toimistotyöhön tai muiden vapaaehtoisten johtamiseen. Jos sinulla on askel, voit käyttää mitä tahansa joukkoja kykyjä auttaakseen Punaista Ristiä – kuka hylkää intohimoisen vapaaehtoisen vapaa työvoiman?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *